Wat kost een website?

Dus, je denkt erover om een website te laten bouwen, maar die kosten hangen als een wolk boven je hoofd. Laat me je helpen wat licht te werpen op dit duistere pad.

Eerst de startkosten. Het initiële prijskaartje voor een website, van lancering tot design, kan je ergens tussen de €1.500 en €150.000 brengen. Ja, dat is een aardig bereik, net als de menukaart in een restaurant waar je nooit eerder bent geweest en waar de prijzen op ontbreken.

En dan heb je de lopende zaken, het maandelijkse onderhoud. Dat gaat van een bescheiden €35 tot een "moet ik mijn nieren verkopen?" €5.000 per maand. Een beetje zoals je telefoonrekening, maar dan met meer technologische snufjes.

Nu, de keuze van je websitebouwer is als het kiezen van een huisgenoot. Praat met ze. Vertel ze wat je wilt. Sommige bouwers houden van lange termijn relaties, en ik heb het niet over liefde. Let op die contracten die aanvoelen als een eeuwige verplichting.

Oh, en bij Bullseye Design maken we websites die je niet met een microscoop hoeft te bestuderen om te begrijpen. Geen hogere wiskunde. En als je wilt, kun je zelf de touwtjes in handen nemen. Of we kunnen het onderhoud voor je doen zonder dat het een aanslag is op je bankrekening. Jij kiest.

Dus, als je wilt weten wat een website bij Bullseye Design kost, geen geheimzinnig gedoe, geef ons een belletje. We zijn hier om je te begeleiden door het doolhof van webontwikkeling zonder poespas en verkooppraatjes.