Wat krijgt u bij ons aan hosting?

Als u een website bij Bullseye Design afneemt, dan verzorgen wij niet alleen het bouwen van de website. Bij onze hosting zijn - naast het standaard dataverkeer, diskverbruik en een snelle moderne webserver - ook de volgende zaken voor u inbegrepen:


Een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (zichtbaar als een hangslot-icoontje in de meeste webbrowsers). Dit wordt ook wel een "https" verbinding genoemd.

Backups van de website, want mocht er buiten onze controle om iets mis gaan, dan is het toch nog mogelijk om uw website weer te herstellen.

Een modern CMS (content management system) dat wij zodanig ingericht hebben, dat de stukken inhoud van de website die u zelf wilt kunnen bewerken eenvoudig en overzichtelijk te beheren zijn. Denk bijvoorbeeld aan foto's, referenties, producten, etc. Wanneer nodig verzorgen wij ook updates van het CMS.

Instellen van domeinnamen en emailpakketten die bij uw website horen. De "technische details" die komen kijken bij het beheren van domeinnamen en emailpakketten regelen wij voor u.

Support bij gebruik van de website en het CMS. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over uw website, of hulp bij het beheer daarvan. Ook kleine wijzigingen zoals het veranderen van een telefoonnummer, een tekstwijziging of het toevoegen van social-media links voeren wij graag voor u uit.


Naast dit standaard pakket kunnen wij u ook grotere redactie- of beheertaken uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het periodiek actualiseren van uw referentiepagina of de projecten op uw fotopagina. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.


Meer informatie over enkele technische aspecten van hosting vindt u hier.