Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Markwat Stucadoorsbedrijf

"complimenten dat dit op afstand zo kan."
Website voor Stukadoorsbedrijf in Schiedam

Wij vonden niet alle websites die Bullseye Design maakte even mooi. We waren dan ook aangenaam verrast met het resultaat dat er kwam aan de hand van onze gesprekken met Femke. Past bij ons bedrijf en we zijn zeer tevreden, complimenten dat dit op afstand zo kan.

Edo Markwat

De Tuinhuizenman

"100% tevreden."
Website voor de tuinhuizenman in Cuijk

100% tevreden. De offertes komen binnen. Na de website is het alleen maar drukker geworden. Zeer tevreden met mijn website.

Henri Mulders

Zijlstra Betonbewerking

"erg tevreden ook met mijn nieuwe logo"
Website en logo voor betonbewerkingsbedrijf in Emmen

Goede reacties op mijn website, ook erg tevreden met mijn logo, deze gebruik ik voor alles, van briefpapier tot bedrijfsauto. Aanpassingen worden snel gedaan en ik kan makkelijk zelf foto's op mijn website plaatsen, kortom als klein bedrijf raad ik u aan om een website te laten maken bij Bullseye Design.

Zijlstra Betonbewerking

Tuinklusbedrijf Ron

"regelmatig reacties"
Website voor een tuinklusbedrijf in Meerssen

Ik krijg regelmatig reacties van mensen dat ze de site gezien hebben en deze ook mooi vinden. Ik heb veel werk via mond tot mond reclame en de website is daarbij een goede ondersteuning. Ik merk ook dat mensen meer interesse hebben doordat ze mijn werk op de site kunnen zien.

Tuinklusbedrijf Ron

Voetverzorging Ypsilon

"goede adviezen"
Website voor een pedicure in Havelte

… nooit gedacht dat website bouwen zoveel werk zou inhouden. Je moet nadenken over: wie wil ik bereiken met deze website, de vormgeving, huisstijl wel/niet aanhouden, tekst(moet interessant en pakkend zijn), foto’s, de koppen boven de pagina’s, de kleuren en ga zomaar door……….
Maar gelukkig is daar Femke, die alles in goede banen weet te leiden en daarbij krijg je ook (ongevraagd) goede adviezen.
Het resultaat is super geslaagd en ik ben er blij mee. Femke bedankt!!!

Voetverzorging Ypsilon,