Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Markwat Stucadoorsbedrijf

"complimenten dat dit op afstand zo kan."
Website voor Stukadoorsbedrijf in Schiedam

Wij vonden niet alle websites die Bullseye Design maakte even mooi. We waren dan ook aangenaam verrast met het resultaat dat er kwam aan de hand van onze gesprekken met Femke. Past bij ons bedrijf en we zijn zeer tevreden, complimenten dat dit op afstand zo kan.

Edo Markwat

De Tuinhuizenman

"100% tevreden."
Website voor de tuinhuizenman in Cuijk

100% tevreden. De offertes komen binnen. Na de website is het alleen maar drukker geworden. Zeer tevreden met mijn website.

Henri Mulders

Dierenartsen Blokzijl

"allemaal positieve reacties op de flyer"
Flyer ontwerp en levering voor een dierenarts

Een poosje geleden Femke benaderd voor het maken van een flyer. Aangezien ze onze website ook prachtig heeft ontworpen, dachten wij dat moet ook lukken met een flyer. Zeer snel en wij tevreden is de folder na kleine 2 weken af en lagen er 5000 exemplaren bij ons op de stoep. De folder wordt inmiddels verspreid en we krijgen er allemaal positieve reacties op. Wil je een keer extra reclame maken is Bullseye Design zeker een aanrader!

Dierenartsen Blokzijl

Zijlstra Betonbewerking

"erg tevreden ook met mijn nieuwe logo"
Website en logo voor betonbewerkingsbedrijf in Emmen

Goede reacties op mijn website, ook erg tevreden met mijn logo, deze gebruik ik voor alles, van briefpapier tot bedrijfsauto. Aanpassingen worden snel gedaan en ik kan makkelijk zelf foto's op mijn website plaatsen, kortom als klein bedrijf raad ik u aan om een website te laten maken bij Bullseye Design.

Zijlstra Betonbewerking

Tuinklusbedrijf Ron

"regelmatig reacties"
Website voor een tuinklusbedrijf in Meerssen

Ik krijg regelmatig reacties van mensen dat ze de site gezien hebben en deze ook mooi vinden. Ik heb veel werk via mond tot mond reclame en de website is daarbij een goede ondersteuning. Ik merk ook dat mensen meer interesse hebben doordat ze mijn werk op de site kunnen zien.

Tuinklusbedrijf Ron