Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Richard Verberk Montage- en Klussenbedrijf

"snel, goed, raak!!!"
Website voor klussenbedrijf in Sint Anthonis (Brabant)

Al vanaf het 1ste contact hadden wij dezelfde ideeën over hoe mijn nieuwe website eruit zou moeten zien. Pakkende teksten ondersteund met de juiste foto’s leverde voor mij de perfecte website op, die vanaf de start veel positieve reacties opleverde. Ik kan nu zelf mijn online fotoalbum bijwerken zodat nieuwe projecten meteen als voorbeeld dienen voor de volgende.

Ook na de lancering van de website heeft Bullseye Design mij geholpen om beter gevonden te worden d.m.v. slimme zoekwoorden en andere tips. Naast de website is ook een advertentie in de plaatselijke krant opgemaakt door Bullseye Design. Ook hierbij weten ze precies waar het om draait, snel, goed, raak!!!

Richard Verberk

Ben de Zwaan Osteopathie

"professionaliteit en veel geduld"
Website voor osteopathie praktijk in Zwolle.

Toen wij een half jaar geleden besloten een website te maken waren wij ons niet bewust van de complexiteit van dit proces. Min of meer bij toeval kwamen wij in contact met Femke van den Berg. Een schot in de roos, zo bleek al snel. Met haar professionaliteit en veel geduld heeft zij ons begeleid met het op de juiste manier combineren van layout en tekst. Dit heeft geleid tot een website waar we trots op zijn, zowel qua design als inhoudelijk en die bovendien ook voor de doelgroep goed vindbaar is.

Ben de Zwaan