Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Optimalisatie website voor google

"Op de eerste pagina van Google zoekresultaten"

Bullseye Design heeft mij snel en efficiënt geholpen met het opzetten van een website plus ze zorgen er voor dat mijn andere website op de eerste pagina van de Google zoekresultaten blijft staan en dat is enorm belangrijk.
Dus ja: ik beveel Bullseye Design aan!

Mark Kusters

website voor mechanisatiebedrijf

"snel en goed"

Femke helpt je snel en goed, de website heeft ze heel mooi gemaakt met goede tekst.

Tim Meijer

Veenendaal GWW

"Het resultaat is geweldig"
Logoontwerp voor GWW bedrijf

Goed overleg, en mijn wensen zijn uitstekend verwerkt in mijn nieuwe logo. Het resultaat is geweldig. Ik ga nu mijn website door Bullseye Design laten bouwen.

Veenendaal GWW

Masthé, praktijk voor bewustwording & ontspanning

"mooie creatieve creaties"

Een lange tijd worstelen met het maken van een logo en een website. Ik dacht namelijk, doe ik zelf wel ff. Nou dat ff duurde jaren. Tot ik er helemaal klaar mee was. Ik ging opzoek. Het moest wel creatief zijn. Ik zocht en vond Bullseye Design bij toeval. De site trok mij enorm omdat ik mooie creatieve creaties voorbij zag komen. Snel een afspraak gemaakt. Na een half uur met Femke van Bullseye Design gebeld te hebben. Stuurde ze mij binnen 2 dagen een logo. Het was super mooi. Ik kon niks verzinnen wat ik anders zou willen. Wauwe, Wat had die vrouw mij begrepen. Mijn website was ook super snel klaar en ook supermooi geworden. Echt mijn complimenten hoor. Dankzij Bullseye Design, ben ik nu de super trotse eigenaresse van een prachtige site en een geweldig fantastisch logo. Ik krijg enorm veel complimenten over de site en het loge, maar de eer gaat naar Bullseye Design. Super bedankt :)

Miriam

Toonen Rioleringstechniek

"Zeer fijne samenwerking"
website voor rioolontstopping Ermelo

Zeer fijne samenwerking met Femke en ben erg blij met m’n nieuwe website!! Kreeg al snel aanvragen binnen terwijl een ander bedrijf dit niet lukte in een jaar tijd! Aanrader!!!

Iwan Toonen